Геймингът е в състояние на творчески банкрут и ако не

...
Геймингът е в състояние на творчески банкрут и ако не
Коментари Харесай

Анонсът на Devil May Cry HD Collection е едно нещо, от което геймърите нямат нужда

Геймингът е в положение на креативен фалит и в случай че не вярвате, може да хвърлите око на одеве обявената Devil May Cry HD Collection.

Не, заглавието не ви лъже – Capcom пусна същата сбирка преди няколко години за PS3 и Xbox 360.

Този път я получавате за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Подобно на предната сбирка, тази също е в HD преправка и също включва истинската PlayStation 2 трилогия. Тук са класическите хак-енд-слаш заглавия Devil May Cry 1, 2 и 3: Special Edition. Японската компания можеше да се постарае най-малко мъничко , добавяйки Devil May Cry 4 и истинския прочит DmC на Ninja Theory, само че не би.

Сигурен съм, че въпреки всичко се питате “А каква в действителност е разликата сред двете сбирки?” Ще ви кажа – PS3/Xbox 360 преработките вървяха в 720р при 60 фрагмента в секунда, а новите за PS4/Xbox One ще са в 1080р при 60 фрагмента в секунда. Толкова. Това е. Няма друго. Нищо.

Удоволствието да притежавате това неразбирателство ще ви коства 30 $, а премиерата е на 13 март 2018 година Комично е и рекламното пояснение на Capcom, че в този момент игрите ще вървят в постоянни 60 фрагмента в секунда, в случай че те постоянно – постоянно! – са били толкоз. Единствено и единствено PAL версията на истинската Devil May Cry е в 50 фрагмента поради софтуерната разлика в районите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР