Гешев вече вероятно е нетърпим и за онези сили, които

...
Гешев вече вероятно е нетърпим и за онези сили, които
Коментари Харесай

Христо Иванов: Искането за освобождаването на Гешев е важна политическа заявка, която подкрепям

" Гешев към този момент евентуално е непоносим и за тези сили, които до неотдавна го крепяха на поста. Много е значимо да сме сигурни, че не става дума просто за освобождение на един човек, който е достигнал своята полза от дълго време. Защото, в случай че на мястото на Гешев бъде назначен някой с профила на Сийка Милева, това няма да е някаква основна смяна. Пример давам. Въпросът е каква е концепцията на госпожа Габриел и на политическа партия ГЕРБ за това да променим прокуратурата, Висш съдебен съвет и цялата система, която прави допустима освен Гешев, само че и преди него Цацаров и Филчев. Аз съм в очакване да чуя концепциите на ГЕРБ и госпожа Габриел за промените ", безапелационен бе съпредседателят на Демократична България. 

 
Иванов разяснява и тематиката за неуспеха на срещата за договаряния за кабинет с Мария Габриел, на която от обединението ПП-ДБ не се явиха. Той сподели, че дължи персонално опрощение на Габриел.

 

„ Редно беше на тази среща да участват всички водачи. Тази тематика в сряда беше повдигната от мен. не знам за какво нещо, което беше въпрос на естествена съгласуваност се трансформира в обществен сюжет. Надявам се, че такава среща ще има. тъй като моята позиция е, че това не би трябвало да бъде протоколна среща, на която да изрецитираме някакви неща за пред медиите. Не мисля, че би трябвало да се отхвърляме от напъните да има държавно управление в България ”, означи още Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР