Героят за Пирин Благоевград от вчерашната победа с 2:1 като

...
Героят за Пирин Благоевград от вчерашната победа с 2:1 като
Коментари Харесай

Героят на Пирин Иван Тасев: Отбелязахме толкова, колкото ни беше нужно

Героят за Пирин Благоевград от вчерашната победа с 2:1 като посетител на ЦСКА – Иван Тасев, приказва след мача на Националния стадион „ Васил Левски “. Той означи победното попадение за „ орлетата “ против „ армейците “, съобщи dsport.bg.

„ Доста сложен мач против извънредно мощния тим на ЦСКА. Представихме се по много добър метод. Отбелязахме толкоз, колкото ни е нужно.

Радостното е, че победихме. Беше ни нужно да сме компактни, да сме добре в отбрана “, стартира Тасев. „ Идеята ни беше да играем на контраофанзива, ясно е, че не можем да се надиграваме с тим като ЦСКА, справихме се добре, нека да печелим оптимално точки.

Не ми се случва постоянно да вкарам такива голове, не ми е значимо против кого въвеждам, значимо е да го върша, това е моята работа на терена “, продължи той. „ Изключително значима победа, значими три точки.

Ще влезем в мача с Черно море още по-уверени. Готови сме да се борим за победа. Уверен съм, че ще останем в Първа лига “, показа още Иван Тасев. Той разяснява и слуховете за трансфер в ЦСКА през идващия сезон:

„ Не желая да виждам в бъдещето, насочил съм се да упражнявам, да се развъртвам в сегашния ми клуб, ще забележим какво ще се случи, не желая в този момент да разясня. “

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР