Героите на тази история се обичали много. Двойката се влюбила

...
Героите на тази история се обичали много. Двойката се влюбила
Коментари Харесай

Бъдеща булка изостави младоженеца, след като разбра какво иска той

Героите на тази история се обичали доста. Двойката се влюбила още в учебно заведение, а след завършването на университета, решили да се оженят.

Подготовката за сватбата била в разгара си, само че едно искане на младоженеца предиздвикало невестата да постави завършек на всичко и да избяга.

Няколко години преди този момент родителите на момичето починали в автомобилна злополука и тя живеела с баба си в дребен двустаен апартамент.

Тъй като не разполагала с доста средства, си мислела, че всички разноски към церемонията ще бъдат поети от фамилията на обичания ѝ. Още повече, че той постоянно поемал самодейността да взема решение финансовите ѝ проблеми.

Всичко, което се желало от нея, било да се самоусъвършенства и да обича бъдещия си брачен партньор. Но приказката, в която живеела, се сринала за момент, когато един ден годеникът ѝ споделил, че преди да се оженят, наложително би трябвало да подпишат предбрачен контракт.

Нататък всичко било като мъгла. Младата жена схванала, че родителите на бъдещия ѝ брачен партньор му оказват напън. Но по какъв начин можеш да приказваш толкоз непосредствено за недоверието, което изпитваш.

" Бях обзета от мисълта, че не ми имат вяра, че мислят, че желая парите им. Това в никакъв случай не е било по този начин и няма да бъде. Беше огромен удар. Стана ми доста болно ", споделя шокираното момиче.

Всеки човек желае да бъде благополучен. Но по какъв начин можеш да бъдеш с човек, който чака да го измамиш?

" Мисля, че постъпих вярно. Самоуважението е преди всичко ", споделя още тя, представена от jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР