Героинята на Синтия Никсън - Миранда, вероятно ще бъде гей

...
Героинята на Синтия Никсън - Миранда, вероятно ще бъде гей
Коментари Харесай

Миранда от Сексът и градът си пада по жени

Героинята на Синтия Никсън - Миранда, евентуално ще бъде гей в новите серии на „ Сексът и градът “. В това са уверени почитателите след излизането на нов филмов откъс за кино лентата. Тийзърът не е дълъг, само че в него феновете на паметния сериал откриват знаци, че героинята на Синтия Никсън – Миранда, ще има противоположни пристрастености. Те съдят за това по връзките ѝ с нови персонажи във кино лентата, показани в филмовия откъс, които несъмнено са гей.

... they have definitely made Miranda gay. Grey, gay and fabulous! Here for it!
— DMac™ (@1nclusionRider)

Звездата от „ Сексът и градът “ е с нетрадиционна полова ориентировка и в действителния живот. Тя е женена за Кристин Маринони, с която са дружно от 16 години. Двете афишират годежа си през 2009 година, а минават под венчилото на гала в Ню Йорк през 2012 година Маринони ражда общия им наследник Макс Елингтън Никсън-Маринони през февруари 2011 година Никсън има още две от връзката ѝ с фотографа Дани Моузес, преди да срещне Маринони.

Прoдължeниeтo нa култoвия ceриaл " Ceкcът и грaдът " (c oригинaлнo зaглaвиe „ Прocтo eй тaкa – нoвa глaвa oт ' " Ceкcът и грaдът “) щe ce излъчи зa пръв път в Бългaрия зaeднo cъc cвeтoвнaтa прeмиeрa на 9 декември.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР