Германците могат да бъдат спокойни, че има с какво да

...
Германците могат да бъдат спокойни, че има с какво да
Коментари Харесай

Шведски журналист осигури ранното прибиране на германските национали

Германците могат да бъдат спокойни, че има с какво да се прибират към родината си, в случай че на следващия ден (23 юни) създадат неверна стъпка против Швеция. За това могат да са признателни на скандинавския публицист Лудвиг Холмбери.

Репортерът на " Експресен " подходи с комизъм към интервютата след отворената подготовка и приветства футболистите на Бундестима със... самолетни билети.

Те са особено направени от него и са с дестинация Сочи - Берлин. Часът пък е 23:00 ч. локално съветско време, което значи, че футболистите би трябвало да заловен самолета малко след последния съдийски сигнал.

По този метод Лудвиг съобщи, че е сигурен в успеха на шведите. Ако те победят пък ще застрашат остро възможностите на Германия да се класира, защото възпитаниците на Йоаким Льов изгубиха с 0:1 мача си с Мексико и към момента нямат точки.

Не всички немски национали приветстваха самодейността. Сами Кедира обаче не отхвърли билет, само че при едно изискване - че ще го употребява след финала на шампионата и ще се прибере с Купата.


Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР