Германският вицеканцлер заяви пред парламента на страната, че продължаващите приходи

...
Германският вицеканцлер заяви пред парламента на страната, че продължаващите приходи
Коментари Харесай

Роберт Хабек: Времето работи срещу Русия и руската икономика

Германският вицеканцлер съобщи пред Народното събрание на страната, че продължаващите доходи на Русия от високите цени на горивата " ни предизвикват болежка ", само че съветската стопанска система се срутва и " времето работи против Русия "

Германия би трябвало да работи по-усилено, с цел да понижи енергийната си взаимозависимост от Русия, само че западните наказания в отговор на нахлуването на Москва в Украйна към момента нанасят тежък удар върху съветската военна машина, сподели в четвъртък немският вицеканцлер Робер Хабек, който е и министър на стопанската система, оповестява Ройтерс, представена от.

" Доходите, които съветският президент Владимир Путин получи през последните месеци заради високите енергийни цени, " болят " и можем единствено да се срамим, че сме към момента не съумяваме да понижи тази взаимозависимост по-значително ", уточни той.

" Руската стопанска система обаче се срутва ", означи Хабек пред немските депутати, като добави, че Германия е изиграла своята роля, като е понижила износа за Русия през март с 60%, а през април се чака още по-рязък спад.

В съюзническите страни, участващи в глобите, износът за Русия се е свил с 53% по отношение на предходните месеци, до момента в който спадът на износа за неутралните или проруски страни е бил с 45%, съгласно немският министър.

" Путин към момента получава финансови средства, само че времето не работи за Русия, то работи против Русия, против съветската стопанска система и никой повече не желае да влага в Русия “, сподели Хабек.

В резултат на глобите Москва е изгубила достъп до елементи, които са от решаващо значение за способността й да води войната, като " ъпдейтите за сигурността на самолетите, вследствие на което самолетите скоро ще бъдат приземени ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР