Германският шампион Байерн официално обяви трансфера на Лерой Сане от

...
Германският шампион Байерн официално обяви трансфера на Лерой Сане от
Коментари Харесай

Лерой Сане подписа с Байерн за 5 години

Германският първенец Байерн публично разгласи прехвърлянето на Лерой Сане от Манчестър Сити. Офанзивният футболист подписа контракт с баварския гранд до 30 юни 2025 година.

Още нощес в обществените мрежи се появиха фотоси на Сане с екипа на баварците, по какъв начин подписва контракт и се снима с Карл-Хайнц Румениге, Хасан Салихамиджич и Оливер Кан. Тогава прехвърлянето още не беше публично оповестен и от Байерн трябваше публично да поднесатизвиненията си на " жителите ".

24-годишният немски национал от няколко дни е в Мюнхен, с цел да премине медицински проучвания и да завърши прехвърлянето си, откакто Байерн и Манчестър Сити реализираха сделка. Очакванията са офанзивният футболист да получи 20 милиона паунда като спомагателни бонуси за интервала на петгодишния си договор с баварците.

Заплатата му ще бъде в размер на 385 хиляди паунда на седмица или към 19.8 милиона на годишна база. Сане ще получи 10 милиона паунда самоза за подписването на контракта с Байерн.

Още от предишното лято Лерой Сане беше трансферна цел на баварците. Тогава обаче не беше реализирано съглашение с Манчестър Сити. След това футболистът получи тежка травма, поради която едвам преди седмица се завърна в игра.
 Тиаго Алкантара се е споразумял с Ливърпул?
Тиаго Алкантара се е споразумял с Ливърпул?

Остава мърсисайдци да се схванат с Байерн

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР