Германският производител на спортни автомобили Porsche и американската компания ClearMotion

...
Германският производител на спортни автомобили Porsche и американската компания ClearMotion
Коментари Харесай

Porsche привлича специалисти по шасита от Бостън - видео

Германският производител на спортни коли Porsche и американската компания ClearMotion стартират съдействие за високоразвити системи на шасито. Като част от това съглашение Porsche и ClearMotion желаят да работят дружно по две технологии.

“ClearMotion ” е технология за интензивно окачване с висока честотна лента. " RoadMotion ", програмен продукт за пръстови отпечатъци за пътни условия, пък разрешава самодеен надзор на шасито. Освен това Porsche и ClearMotion подписаха лицензионно съглашение.

„ Планираното съдействие е първата стъпка към изследване на още по-тясно съдействие с ClearMotion в бъдеще “ - споделя Инго Алберс, началник на отдела за задвижващи системи в Porsche - „ В бъдеще е допустимо взаимно създадените технологии да се употребяват и в модели от други марки на Volkswagen Group.



„ Това съдействие ще изведе преживяването при шофиране в автомобила на напълно ново равнище “ - акцентира Кристиан Щайнман, основен изпълнителен шеф на ClearMotion - „ А това обезпечава стабилизиране на европейския пазар ни. “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР