Германският национал Джамал Мусиала е израснал много бързо през настоящия

...
Германският национал Джамал Мусиала е израснал много бързо през настоящия
Коментари Харесай

Мечтите са безплатни: Мусиала иска да стане най-добрият футболист в света

Германският национал Джамал Мусиала е израснал доста бързо през сегашния сезон по тази причина повече не би трябвало да бъде именуван с прякора си " Бамби ", счита президентът на Байерн (Мюнхен) Херберт Хайнер, представен от организация ДПА.

19-годишният Мусиала е постоянен титуляр за Байерн и Германия, а в последната среща на националния отбор на Мондиал 2022 оказа помощ за равенството 1:1 против Испания.
 Томас Мюлер: Отстрани изглеждахме като любимци в групата, само че в този момент се нуждаем от магия
Томас Мюлер: Отстрани изглеждахме като любимци в групата, само че в този момент се нуждаем от магия

" Всички знаем какво би трябвало да създадем "

" На Световното състезание също си проличаха изключителните качества на младежа. Той като че ли споделя: " Хей, желая да бъда най-хубавият футболист в света един ден. " Миналата година към момента го назоваха " Бабми ", само че това завърши. Той има ясни условия към себе си във връзка с това какво желае да реализира във футбола. А що се отнася до качествата ме, той е измежду най-големите гении в света ", разяснява Хайнер пред немския вестник Munchner Merkur.

Херберт Хайнер разгласи, че Байерн има дълготрайни проекти за Мусиала, чийто сегашен контракт изтича през 2026 година.

" Няма да го пуснем на никое място. Той желае да стане най-хубавият в света, а ние в Байерн ще го поддържаме по пътя му. Заедно ще реализираме огромни неща ", съобщи президентът на немския първенец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР