Германският музикант Саша Хершенбах разкри пред списание “Бунте съдържанието на

...
Германският музикант Саша Хершенбах разкри пред списание “Бунте съдържанието на
Коментари Харесай

Изтече колко струва лечението на Михаел Шумахер

Германският музикант Саша Хершенбах разкри пред списание “Бунте ” наличието на писмо, което е получил от Корина Шумахер, брачна половинка на седемкратния първенец във “Формула 1 ” Михаел Шумахер. Той се възвръща след тежък случай на ски, станал преди съвсем 5 години, като не е ясно какво тъкмо е положението му след получени мозъчни контузии.

Хершенбах, който е непосредствен до фамилията от години, написа ария след трагичните събития с Михаел, която озаглави “Роден, с цел да се бори ”. Той изпрати диск с песента и персонално посвещение до Корина в месеците след случая. В отговор, брачната половинка на Шумахер написала писмо, което е доставено в дома на Саша.

“В него Корина ми благодареше за жеста, пишеше, че това е голяма поддръжка за нея и фамилията в тези тежки дни – описа музикантът. – Не чаках въобще да откри време да ми написа, при събитията в дома им. В писмото тя не ми даваше елементи за това по какъв начин е Михаел, само че пишеше: “Той е войник, бъди сигурен в това. Не се отхвърля и в никакъв случай няма да се съобщи ”.

Според списанието, грижите на медицинския екип от 15 лекари и рехабилитатори, който е нает за непрекъснато в дома на фамилия Шумахер в Швейцария, костват по към 140 000 евро на седмица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР