Германският канцлер Олаф Шолц се противопостави на забраната за издаване

...
Германският канцлер Олаф Шолц се противопостави на забраната за издаване
Коментари Харесай

Шолц отговори на Зеленски: Ще забранят ли на руснаците да влизат в ЕС

Германският канцлер Олаф Шолц се опълчи на възбраната за издаване на туристически визи за страните от Европейския съюз (ЕС) на всички съветски жители поради войната на Русия против Украйна, за каквато упорства президентът Зеленски и някои дребни страни от Европейски Съюз. 

На конференция в Берлин Шолц разяснява настояването на Естония и Финландия европейските страни да вкарат възбрана за издаване на туристически визи за руснаци.

" Това е войната на Путин. Ето за какво ми е мъчно да приема тази концепция ", сподели Шолц, като напомни, че Европейски Съюз към този момент е наложил всеобхватни наказания против тези, които поддържат силовата мрежа в Москва, оповестява БГНЕС.

Шолц предизвести, че в случай че възбраната за издаване на визи се ползва по отношение на всички руснаци и почтени лица, това може да понижи въздействието на глобите.

В отговор на въпрос дали немското държавно управление работи за заблуждение на Путин под отговорност за военните закононарушения в Украйна, Шолц съобщи, че съгласно него би трябвало да се вземат всички ограничения, с цел да се разкрият всички военни закононарушения.

Шолц съобщи, че ще продължат да подхващат ограничения за понижаване на финансовото задължение на хората поради повишението на цените в страната: " Ще създадем всичко допустимо, с цел да преминем през този сложен интервал ".

Шолц акцентира, че държавното управление ще предложи нов финансов пакет и че никой няма да понесе тези финансови компликации сам и съобщи: " Няма да оставим никого самичък ".

Германският канцлер заяви, че поддържа построяването на газопровод от Португалия и Испания до Централна Европа през Франция, с цел да се обезпечат нови енергийни източници. Според него такава линия е трябвало да бъде построена до момента.

Шолц посочи, че този газопровод би могъл да облекчи настоящето състояние и че по този мотив се е срещнал с водачите на Испания, Португалия, Франция и ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, с цел да предизвикват подобен план.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР