Германският Айнтрахт (Франкфурт) привлича 20-годишния нигерийски нападател Рафиу Дуросинми от

...
Германският Айнтрахт (Франкфурт) привлича 20-годишния нигерийски нападател Рафиу Дуросинми от
Коментари Харесай

Айнтрахт привлича нападател въпреки тежката му контузия

Германският Айнтрахт (Франкфурт) притегля 20-годишния нигерийски нападател Рафиу Дуросинми от Виктория (Пилзен), написа вестник Билд.

Според информацията, договорът сред Айнтрахт и чешкия клуб е бил финализиран в последните дни от члена на Борда Маркус Кроше. Трансферната сума, която ще вземат във Виктория за играча, е към 9 милиона евро.

Дуросинми получава контракт за 4 години и половина или до юни 2028-а година, откакто мине преди този момент медицински проби. Те ще бъдат с лимитирано деяние, защото нигериецът сега се лекува поради контузия на коляното, засягаща кръстните му връзки. Няма изясненост на какъв стадий е възобновяване му и по кое време ще стартира да отбора още веднъж.

Футболистът идва в Чехия през 2021-а година от локален клуб в родината си и стартира да играе в скромния Карвина. Виктория (Пилзен) обаче го виждат, притеглят го, само че на първо време е изпратен в старшата възраст. От началото на този сезон има 11 мача, в които е вкарал 6 гола и е подал за още 6, което го прави забъркан в 75 % от попаденията в този интервал. От него се интересуваше британския Брайтън, само че там договорката попадна в застой поради контузията му.
 Бивш голаджия на Лудогорец е пред трансфер в Айнтрахт
Бивш голаджия на Лудогорец е пред трансфер в Айнтрахт

Игор Тиаго играе доста мощно за Брюж
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР