Германските власти разследват дали няма криминална причина за аварията на

...
Германските власти разследват дали няма криминална причина за аварията на
Коментари Харесай

Германските власти търсят криминална причина за аварията на самолета на Меркел

Германските управляващи проверяват дали няма " престъпна " причина за повредата на държавния аероплан, с който канцлерът Ангела Меркел излетя през вчерашния ден за срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес, заяви в. " Райнише пост ", представен от Ройтерс и ТАСС. 

Един час откакто излетя от Берлин и се намираше над Холандия, държавният Еърбъс А-340 " Конрад Аденауер " направи противоположен завой и кацна в Кьолн заради механически проблем. Меркел назова случая " сериозна щета "
 БГНЕС
" Райнише пост " акцентира, че сходна нередовност е невиждана. Въпреки че самолетът се намирал близо до Амстердам, той трябвало да се върне до Кьолн, тъй като заради зародилия проблем пистата за приземяване на летището в Амстердам можело да се окаже незадоволително дълга. Освен това имало опасения, че механизмът за втурване на колесника на държавния аероплан може да на сработи. 
 БГНЕС-->
Сп. " Шпигел " заяви, че цялата информационна система на самолета бил а излязла от строя, което довело до сериозна изключителна обстановка. Екипажът бил заставен да употребява бордния сателитен телефон, с цел да възнамерява приземяването. 
 БГНЕС
Меркел и министърът на финансите Олаф Шолц ще продължат пътуването си за Буенос Айрес през днешния ден с постоянен полет от Мадрид, само че ще дойдат с 12 часа забавяне по отношение на първичната й стратегия. Предвидените за през днешния ден срещи на Меркел с американския президент Доналд Тръмп и китайския президент Си Цзинпин бяха анулирани , заяви Франс прес
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР