Германските медии продължават да се питат защо Костадин Велков е

...
Германските медии продължават да се питат защо Костадин Велков е
Коментари Харесай

В Германия не разбират защо Велков е сменил Славия с аматьори

Германските медии не престават да се питат за какво Костадин Велков е избрал да отиде в дилетантите от Кемниц, а не да играе за Славия в Лига Европа, написа " Меридиан мач ". Припомняме, че неотдавна бранителят, който взе присъединяване във финала за Купата на България с Левски, извоюван от " белите " след дузпи, отиде в отбора, който се състезава в районните лиги на Германия.

" Аз съм на 29 години и в действителност желаех да играя още веднъж в Германия, което беше по-важно за мен от два, четири или шест мача в Европа ", изяснява Велков странното за немците решение пред TAG24.

 Славия стартира подготовка за сезон 2018/2019 @@@

" Вярно е, че на стадиона във финала за Купата имаше 40 000 фенове, само че множеството от тях бяха за Левски ", споделя още българинът. Попитан дали ще бъде новият водач на аматьорския тим на Кемниц, Велков изясни: " Не мога да кажа. Ще се старая като всички останали, желая да покажа какво мога. В последна сметка треньорът ще реши кой състезател да поеме тази роля ".

Немската медия отбелязва, че брачната половинка на Костадин - Никол към момента живее в София, само че скоро ще се причисли към половинката си. Изданието е впечатлено от обстоятелството, че родният бранител приказва чудесно немски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР