Германските автомобилни производители Volkswagen и Audi публикуваха нови версии на

...
Германските автомобилни производители Volkswagen и Audi публикуваха нови версии на
Коментари Харесай

Volkswagen и Audi сменят логото си заради коронавируса

Германските автомобилни производители Volkswagen и Audi разгласиха нови версии на своите лога в обществените мрежи. По толкоз необикновен метод международно известните марки вземат решение да призоват хората да съблюдават разстояние от най-малко 1 метър по време на епидемията от ковид.

И двете компании към този момент демонстрираха новото си лого в къси видеоклипове.

" Във Volkswagen по традиция дружно преодоляваме всички рецесии и се поддържаме взаимно във всичко. Убедени сме, че дружно ще се откри нови пътища и решения за справяне с това ново предизвикателство. В момента е изключително значимо да съблюдаваме разпоредбите за държание и хигиена с доста дисциплинираност. Бъдете в сигурност - спазвайте обществената отдалеченост! ", се споделя във видеоизявлението на компанията.

" Останете у дома, поддържайте дистанцията си, бъдете здрави и се подкрепяйте във всичко ", приканват от Audi.

Освен това немската марка ясно показва спазването на дистанцията, като краткотрайно разделечи 4-те пръстена в логото си.

Световната здравна организация (СЗО) предлага да се поддържа разстояние от 1 метър. Въпреки че в множеството страни локалните здравни служби приказват за дистанцията, а още по-голямо - 1,5 или даже 2 метра. На такова разстояние вирусът COVID-19 се популяризира доста по-трудно посредством въздушни капчици от човек на човек. Погрижете се за себе си, за своите близки и за хората към вас! се споделя в прессъобщението на Audi.

Припомняме, че заради коронавирусната зараза, редица огромни производители на коли краткотрайно затвориха своите фабрики. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР