Германски учени доказаха, че бирата повишава настроението и изпълва човек

...
Германски учени доказаха, че бирата повишава настроението и изпълва човек
Коментари Харесай

Доказаха научно, че бирата повишава настроението

Германски учени потвърдиха, че бирата покачва настроението и изпълва човек със блаженство, тъй като съдържа стимуланта хорденин , заяви в. " Дейли мейл ".

10 аргументи да пием бира

Малцовият ечемик, който е главната съставна част на бирата, е доста богат на хорденин. Този стимулант задейства допаминовите рецептори в мозъка. Това усилва равнището на невротрансмитера в зоната, отговаряща за взимане на решения. Това и изяснява за какво постоянно човек не може да спре единствено с една бира.

Октоберфест – доста бира и развлечение (СНИМКИ)

Учените от университета " Фридрих Александър " в Ерланген-Нюрнберг са изследвали към 13 000 молекули, с цел да открият какво може да задейства допаминовите рецептори по същия метод като допамина.

Вижте най-бързия метод да изстудите топла бира (ВИДЕО)

Най-високи резултати получили за хорденина. Сега експертите ревизират какви равнища на хорденина в бирата са задоволителни за важен резултат върху мозъчния център за хонорари.

Какво да вършим, в случай че бирата ни свършва прекомерно бързо?

Предишно проучване откри, че витамин В3 от бирата и млякото може да се употребява за облекчение на болката от химиотерапия. По тематиката Кои са богините на бирата и още 7 обстоятелството за пенливата напиткаРазкриха по какъв начин да пием бира, без да дебелеемМъжете харесват дами, които пият бираБирата е потребна за здравето, обявиха учени от 19 държави
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР