Германската компания emz-Hanauer смята да инвестира 5 млн. евро за

...
Германската компания emz-Hanauer смята да инвестира 5 млн. евро за
Коментари Харесай

Германската компания Emz-Nahauer ще построи завод за електрически компоненти в Румъния

Германската компания emz-Hanauer счита да влага 5 млн. евро за построяването на нов цех в румънския град Решица, оповестява Seenews. Emz-Nahauer е фамилна компания, чиято централа се намира в Набург, Бавария. Тя се занимава с производството на електрически съставни елементи и системи за миялни машини, перални и други домашен уреди. Според уеб страницата на компанията тя е наела над 1200 души в своите фабрики в Европа, Мексико и Китай.

Планираният цех ще е с повърхност от 3 хиляди кв.м и ще бъде издигнат в индустриалния парк на Решица. Първоначално ще бъдат наети сред 50 и 100 души, като проектът е него да работят до 500 души. Очаква се производството да стартира през есента на идната година.

Това ще е третото дружество на компанията в Европейски Съюз, другите два са в Германия и Чехия. Разширението се постанова, с цел да посрещне повишеното търсене на продукцията на компанията. Emz-Hanauer към този момент е записали свое дъщерно сдружение в Румъния.
Планове на компанията за разгръщане
" През последната фискална година emz набъбна с над 30%. Поради тази причина би трябвало да се разтеглим ", споделя оперативният управител на emz-Hanauer Вейт Шмукер по отношение на проектите на компанията.

Според прессъобщение, оповестено на уеб страницата на emz-Hanauer в края на предишния месец, техните проекти са с изключение на да построят новия цех, също по този начин да наемат спомагателни служащи във всички свои заводи. В него се споделя, че главната причина за новата инвестиция " голямата липса на квалифицирани служащи в Чехия, която лимитира по-нататъшния напредък там ". " Румънският трудов пазар е задоволително огромен, с цел да обезпечи нужните служащи за години напред ", прибавят от компанията.

Германската компания emz-Hanauer счита да влага 5 млн. евро за построяването на нов цех в румънския град Решица, оповестява Seenews. Emz-Nahauer е фамилна компания, чиято централа се намира в Набург, Бавария. Тя се занимава с производството на електрически съставни елементи и системи за миялни машини, перални и други домашен уреди. Според уеб страницата на компанията тя е наела над 1200 души в своите фабрики в Европа, Мексико и Китай.Планираният цех ще е с повърхност от 3 хиляди кв.м и ще бъде издигнат в индустриалния парк на Решица. Първоначално ще бъдат наети сред 50 и 100 души, като проектът е него да работят до 500 души. Очаква се производството да стартира през есента на идната година.
Благодарим Ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Промишленост
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР