Германската хранителна верига Aldi изтегли от продажба хиляди пакетирани замразени

...
Германската хранителна верига Aldi изтегли от продажба хиляди пакетирани замразени
Коментари Харесай

Германската верига Aldi изтегли пакетирани зеленчуци на Острова заради плъх

Германската хранителна верига Aldi изтегли от продажба хиляди пакетирани замразени зеленчуци, откакто консуматор се оплака, че е разкрил част от плъх в пакет със зеленчуци, написа " Гардиън ".

60-годишната Пат Бейтмън съобщи, че е забелязала гризача, откакто нахранила двегодишното си дете и върнала пакета със зеленчуци в хладилника.

Тя разясни пред " Сън ", че е съумяла да види плъха на дъното, защото пакетът е бил на половина опразнен.

Бейтмън, пенсиониран цветар от Югозападна Англия, добави, че е върнала пакета в локалния магазин на немската верига, където са й предложили 30 английски лири отстъпка при последващо извършване на покупки. Неудовлетворена от отговора, тя се свързала с по-висш чиновник на Aldi и изпратила фотоси с гризача. Бейтмън разясни, че по-късно от компанията нараснали компенсацията до 550 английски лири, само че тя още веднъж отказала.

Чувстваме се физически заболели след откриването на плъха. Ние изядохме съвсем целия пакет преди да го забележим, по-лошото е, че аз нахраних най-малката си щерка с този пакет, оплака се британката.

" Сън " написа, базирайки се на вътрешен документ на компанията, че е имало три недоволства - две от здравното министерство и трето от консуматор.

Пакетите със зеленчуци са доставени от Agrifreez, Белгия. Преди Коледа са изпратени близо 40 000 пакета.

От компанията оповестиха, че са изтеглили продукта от продажба.

През 2016 година клиент в Нортуич е разкрил плъх в кисело мляко, закупено от Aldi.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР