Германия предвижда въвеждането на зелен сертификат за достъп до работното

...
Германия предвижда въвеждането на зелен сертификат за достъп до работното
Коментари Харесай

Германия ще иска зелен сертификат за ходене на работа

Германия планува въвеждането на зелен документ за достъп до работното място. Хората да бъдат имунизирани, преболедували или да имат негативни проби, с цел да отидат на работа. Изискването би трябвало да се ползва за всички работни места.

Предложенията направи най-вероятният предстоящ канцлер Олаф Шолц по време на спор в Бундестага, като прикани депутатите да поддържат набор от нови ограничения за ограничение на разпространяването на Covid-19, които ще заменят изключителното състояние. Той разгласи, че противоепидемичните ограничения в страната сигурно ще бъдат затегнати.

" Вирусът към момента е тук и заплашва здравето на нашите жители. Затова е доста, доста значимо да вземем всички ограничения, с цел да подсигуряваме, че можем да защитим тяхното здраве ", съобщи бъдещият бундесканцлер.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Считано от 24 октомври 2021 година, неделя, Германия вкарва нов...

Шолц привиква среща на канцлера Ангела Меркел с министър председателите на немските провинции идната седмица, с цел да бъдат синхронизирани ограниченията в цялата страна. " Това е нужната стъпка в този момент, с цел да се обединим против опасността и да преживеем идващата зима ", съобщи той.

При посещаване на заведения за хранене, театри или кина, би трябвало да се ползват условията за имунизация или преболедуване, в случай че е допустимо, счита политикът.
Заразените порастват, нужни са незабавни ограничения

Германия регистрира повече от 50 000 новозаразени с ковид в четвъртък, което е нов дневен връх. Преди седмица тази цифра беше малко над 33 000. По думите на Шолц обстановката не е добра, а чиновниците би трябвало да продължат да постановат ограничения като наложителни маски и хигиенични правила. " Досега незадоволително жители са се възползвали от опцията за имунизация, тъй че би трябвало да продължим да бъдем внимателни ", означи той.

Политикът предложи връщането на безвъзмездни бързи проби за цялото население и наложителни проби за медицинските служащи. Шолц прикани за реваксинация на медиците и на чиновниците в старческите домове. Според него милиони германци би трябвало да получат нова подсилваща доза от имунизациите и не трябва да се позволява затварянето на учебните заведения.

Центровете за имунизация би трябвало още веднъж да бъдат отворени, за сметка на страната, за предложение както на първа доза, по този начин и на бустерна имунизация.

Германия има третото най-ниско равнище на имунизиране в Западна Европа, като 66% от популацията на страната е изцяло имунизирано, изпреварвайки другите немскоговорящи страни Австрия и Швейцария.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:





Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР