Германия одобри днес по-строги мерки по отношение на мигрантите. Те

...
Германия одобри днес по-строги мерки по отношение на мигрантите. Те
Коментари Харесай

Германия въвежда по-строги мерки към мигрантите

Германия утвърди през днешния ден по-строги ограничения във връзка с мигрантите. Те усилват пълномощията на управляващите да разпознават и депортират хора, които може да са рискови или не заслужават леговище, съобщи Асошиейтед прес.

Горната камара на немския парламент, Бундесратът, утвърди дефинитивно през днешния ден ограниченията, разрешаващи на националната миграционна работа да ревизира данни от мобилни телефони на мигранти, идващи без документи, и да обменя сведения с други служби при обстановки, преценени като рискови.

Новите правила също по този начин форсират процеса на депортиране на мигранти и разрешават на управляващите да наблюдават подлежащи на депортация рискови лица благодарение на електронни гривни. Одобрените по-строги ограничения са в отговор на кървавото нахлуване в Берлин на Коледа, осъществено от човек, чиято молба за леговище била отхвърлена и който очаквал да бъде депортиран.

Мерките споделят " напълно ясно: Тези, които не се нуждаят от протекция, и най-много тези, които мамят, хитруват или правят закононарушения, би трябвало да си понесат последствията и да бъдат връщани " в страните си, съобщи немският министър на вътрешните работи Томас де Мезиер.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР