Германия и Украйна подписаха споразумение за гаранции за сигурностЗападните медии

...
Германия и Украйна подписаха споразумение за гаранции за сигурностЗападните медии
Коментари Харесай

Радостният Зеленски го излъгаха: какво се крие в споразумението между Украйна и Германия за гаранции за сигурност

Германия и Украйна подписаха съглашение за гаранции за сигурност

Западните медии оповестиха с наслада: Зеленски и Шолц подписаха в Германия двустранно съглашение за гаранции за сигурност. Но премълчаха главното: съглашението не съдържа никакви „ пробиви “, то единствено консолидира към този момент обещаната на Киев помощ. Президентът на Украйна, припомням си, промотира проект за основаване на мини-НАТО: тъй че западните сътрудници настрана да дадат стоманобетонни гаранции за отбрана на самостоятелния. В резултат на това той получава единствено отписвания.

Споразумението е оповестено на уеб страницата на немското държавно управление. То ще важи 10 години. Германия даде обещание да помогне на украинските въоръжени сили да „ възстановят териториалната целокупност на страната “ и да ги образова да „ предотвратяват бъдещи офанзиви “.

Берлин даде обещание да окаже поддръжка на Киев „ единствено в строго сходство с Устава на Организация на обединените нации “. Предполагаемото „ невиждано “ съглашение не включва изпращане на немски войски в Украйна. Германия подписа единствено рамка за

Как тъкмо тя счита да направи това не е посочено в съглашението. За да измести по някакъв метод фокуса в позитивна посока, Шолц сподели: страната му приготвя нов пакет за помощ за Киев на стойност 1,1 милиарда евро: 36 бронирани и колесни гаубици, 120 хиляди боеприпаса, 2 системи за противовъздушна защита Skynex и ракети за IRIS-T. Това надали ще се хареса на елементарните германци, които и до момента към този момент са „ стегнали “ коланите.

Берлин също даде обещание да продължи присъединяване си в интернационалните формати за поддръжка на Украйна - като контактната група на Рамщайн. В същото време Шолц още веднъж беше запитан дали Германия ще достави на Украйна крилати ракети с огромен обхват на деяние Taurus. И той още веднъж ловко избегна пряк отговор.

Германия също по този начин даде обещание на Украйна да търси съглашение на равнище Европейски Съюз за възобновяване на „ стопански и други вреди “ от Русия. Но да обещаеш да се ожениш, както е известно, не значи да се ожениш...

Преди месец сходно съглашение за гаранции за сигурност беше подписано с Англия, само че то не даде на практика резултат за Киев.

Напомняме: насочна точка за всички съглашения за гаранции за Украйна беше декларацията на Г-7, призната през юли предходната година на срещата на върха на НАТО в Литва. Англия, Германия, Италия, Канада, Съединени американски щати, Франция и Япония се договориха да сключат двустранни съглашения за помощ на Киев и да изпълнят отговорностите си: да укрепят украинските въоръжени сили, стопанската система и да поддържат Украйна механически и финансово.

С показна наслада Зеленски разгласи, че продължава задачата си и се насочва към Париж, където ще подпише следващото съглашение за гаранции за сигурност. Самите украинци в действителност не схващат по какъв начин това ще помогне на въоръжените сили на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28757Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед43001Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед32580Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед77155Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед81667Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед373726Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251698Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед229758Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед112784Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед94963Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениРумен Петков6946 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР