Германец е признат за виновен за незаконен нацистки поздрав по

...
Германец е признат за виновен за незаконен нацистки поздрав по
Коментари Харесай

Германски съд осъди мъж за нацистки поздрав в Кемниц

Германец е приет за отговорен за противозаконен нацистки привет по време на проява в град Кемниц на крайнодесни радикали, осведоми " Ройтерс ".

Демонстрантите стачкуваха против съдбовното намушкване на немец от мигранти, което докара до най-голямото принуждение от крайнодесни в страната от десетилетия, а също по този начин изобличи дълбокото разделяне в страната поради демократичната имиграционна политика на немския канцлер Ангела Меркел.

 Нажежен спор в Бундестага за случая в Кемниц
Нажежен спор в Бундестага за случая в Кемниц

Няма опрощение или причина за гонене на хора

Съд в източния град наложи на 33-годишния обвинен условна присъда от 8 месеца и санкция от 2 000 евро . Говорител на съда също означи, че на мъжа е наложена и пробация от три години.

 Хиляди на следващ митинг в Кемниц
Хиляди на следващ митинг в Кемниц

е желаеха от управляващите повече сигурност за града след убийството на локален

Мъжът също е приет за отговорен за опит физически да нарани служител на реда , който се е опитал да го спре, откакто обвиненият си вдигнал ръката за нацистки привет по време на митинга преди две седмици, което е неразрешено според конституцията на Германия след Втората международна война.

Мъжът взел присъединяване в марш в Кемниц на 1 септември, проведен от антиислямската група PEGIDA и партия " Алтернатива за Германия ".

Крайнодесни радикали влязоха в конфликт с полицията и преследваха хора, които се счита, че са имигранти. Радикалите също по този начин нападнаха еврейски ресторант в Кемниц, откакто управляващите оповестиха, че сириец и иракчанин са главните обвинени за нападението против немец в края на август.

 Топшпионинът на Германия оборва Меркел, че е имало офанзиви против имигранти в Кемниц
Топшпионинът на Германия оборва Меркел, че е имало офанзиви против имигранти в Кемниц

Според Маасен имигранти не са били унизени

Шефът на разузнаването е притискан да подаде оставка, откакто съобщи, че не е сигурен дали са същински публикуваните в интернет видеоматериали, които демонстрират крайнодесни радикали да преследват мигранти.

 Партии желаят следствие на
Партии желаят следствие на " Алтернатива за Германия " поради Кемниц

Антирасистски концерт в Кемниц

Втори обвинен се чака да се яви пред съда тази седмица по сходни обвинявания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР