Гери Турийска и Complicated relationship с нов концертНов концерт на

...
Гери Турийска и Complicated relationship с нов концертНов концерт на
Коментари Харесай

Гери Турийска с нов албум за сложните връзки в приятелството

Гери Турийска и Complicated relationship с нов концерт

Нов концерт на 14 септември бележи активността на групата Complicated relationship. Това заяви Гери Турийска, музикант и публицист. Тя гостува в предаването " Денят на Фокус “ по Радио " Фокус “ и показа албума Complicated relationship ( " Сложна връзка “). Милен Кокошаров, Веселин Веселинов – Еко, Росен Ватев и Вили Стоянов (аранжимент) влизат в състава на бандата. Парчетата в албума засягат освен многопластовите любовни връзки, само че също комплицираните връзки в другарството, връзката сред индивида и храната и така нататък

Албумът към този момент е имал своята премиера и концерти в София, Варна, Бургас. Предстои нов концерт на 14 септември от 20.00 ч. в Кино " Кабана “ в столицата. Композициите съдържат суинг, джаз, фънк, поп детайли. Турийска описа, че нормално твори нощем, когато фамилията й заспи. Единствено в тези моменти има време да почувства свободата, която й е нужна, с цел да композира.

Гери Турийска описа, че самодейността й " Пощенска кутия за приказки “ към този момент е на 13 години, което й разрешава да се концентрира върху други креативен планове. Тя показа, че музиката за нея е предизвикателство – към момента има театрална тресчица преди присъединяване. Когато е пред аудитория с " Пощенска кутия за приказки “ обаче, такава тресчица няма. Турийска разясни, че с годините е станала по-спокойна като актьор и от ден на ден се любува на плановете си.

Тя описа за уговорките си в Царево, където взе участие в организирането на лятно кино. Турийска разяснява наводненията в района и изясни, че те са прекъснали част от работата на киното. " Надявам се градът доста бързо да се възвърне, тъй като беше станал доста хубав с облагородените си места за разходка, с осветлението си и ремонтите. Вярвам в силата на жителите на града – извънредно приятни хора “, сподели още Турийска. Тя е уверена, че след възраждането на Царево културният живот, който в последните години там е бил в напредък, ще добие нова инерция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР