Гери-Никол си направи корекция на носа, след като си сложи

...
Гери-Никол си направи корекция на носа, след като си сложи
Коментари Харесай

Гери-Никол легна под ножа

Гери-Никол си направи промяна на носа, откакто си постави силикон в гърдите и наду с подплънки дупето.Само че в този момент си понижи носа, до момента в който другите елементи от тялото усили, видя HotAren a.

19-годишната певица се болести от концепцията да прави корекции по тялото си, без да спортува, а с пластичната хирургия. Изпълнителката на „ Готина и луда “ към този момент има не едно и две усъвършенствания по себе си. Сега Гери-Никол като се изключи че е смалила носа си, е решила да му придаде и нова форма, наричана в светските среди още и като аеродинамична.

Сега той е по-тънък и съвършен, подобен, за какъвто мечтае всяка жена или най-малко всяка 19-годишна певица, изпълняваща шлагери като “Яката дупара” и I'm the Queen. Скандалната попдива понякога си помпа и устните с хиалурон, написа "Телеграф ".


До този миг публично Гери-Никол не е коментирала дали има нещо по себе си, което не утвърждава, само че съвсем във всяко изявление споделя, че задните й елементи са й най-любими. Твърди обаче, че ги е постигнала с доста пот във фитнеса, само че от скоро се вижда, че дупето й фрапантно се е нараснало, а за всички е ясно, че това няма по какъв начин да се реализира за седмица или две във фитнеса, нито пък с други практики, изискващи доста пот. Феновете й все по-често я питат в обществените мрежи какво се случва с външния й тип.



През лятото певицата си постави и силикон в гърдите, с който гордо театралничи на фотосите си и през днешния ден. Някои от феновете й обаче разясняват, че тя няма нищо общо с това, което качва в обществените мрежи, и онлайн нито е толкоз висока, нито има толкоз съвършено дупе. Това загатва, че може би най-накрая се е научила да борави с фотошопа, откакто много дълго бе обект на насмешки, че не знае по какъв начин се прави това.

Вътрешна фотография: в. "Телеграф "

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР