Гери-Никол пръска страст на кристали“ в новия клип на Мастика

...
Гери-Никол пръска страст на кристали“ в новия клип на Мастика
Коментари Харесай

Гери-Никол обяви "сезона на дините" за открит

Гери-Никол пръска „ пристрастеност на кристали “ в новия клип на Мастика „ Пещера “. Поп и фолк сензацията изкушава мъжете със буен взор и ледена любеница – композиция, на която всеки мачо би останал без думи.

 

Новото видео на мастика „ Пещера “ към този момент се завъртя на дребния екран и по традиция придвижва своите фенове на горещия плаж. Кадрите с лятно въодушевление са снимани на обичания за генерации българи къмпинг „ Каваци “, като местоположението е избирана, тъй че да кореспондира оптимално добре на стилистиката и сюжета на клипа.

 

Акцентът във видеото е подложен върху незабравимите моменти и летния флирт, които всеки е преживявал. В сюжета на видеото известната певица сменя амплоато си, като тук Гери-Никол влиза в ролята на секси барманка, която ловко изкушава мъжете с паметната имитация от шлагера си „ Ела и си вземи “. 

 

Стилистиката на рекламата продължава обичайна идея на марката, напомняща горещия сезон, пристрастеностите на кристали и радостното въодушевление. Именно слоганът „ Страст на кристали “ е измежду най-популярните у нас, а Мастика „ Пещера “ е водач по продажби и желана марка измежду анасоновите артикули.

 

Гери-Никол е новата звезда, включена в рекламата на Мастика „ Пещера “. През годините в тази роля са влизали фолкпевиците Емануела, Галена, Емилия и Андреа, както и хубавицата от паметния сериал „ София денонощно “ Калина Кузманова. В основната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев - Куката и Калин Врачански.

Тагове: гери-никол певица " сезона на дините "
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР