Гери-Никол определено знае какво иска от живота. След като яката

...
Гери-Никол определено знае какво иска от живота. След като яката
Коментари Харесай

Няма лято, няма зима: Гери-Никол посрещна първия сняг по чехлички и къси гащи

Гери-Никол несъмнено знае какво желае от живота. След като " яката дупара " мина в тима на поп-фолк певиците, тя показа, че има доста нови професионални хрумвания, които няма самообладание да показа с най-големите си почитатели. Лятото певицата не беше измежду най-активните от позиция на творчество, само че това беше за сметка на избухвацията всяка вечер в заведенията по морето - без значение дали имаше присъединяване или нямаше.

Виж още: Бъдеща фитнес машина: Риалити звезди от " Игри на волята " вкараха Касим в залата

Всяка година родните звезди бързо хукват към топлите места, когато падне първият сняг. Наскоро светските двойки Златка и Карен и Венелин Кондаков и Ина Гаярди направиха тъкмо това - първите даже се върнаха от Малдивите с новината за бебе. Който може да си разреши този разкош - дано го направи. Очакваме всички да се юрнат и през януари към горещи дестинации без сняг и мраз.

Виж още: La dolce vita: 5 урока по пълностоен живот от Виктория от " Игри на волята "

Не знаем Гери-Никол по какъв начин към момента се задържа единствено на родна почва. През последните месеци певицата се хвали само с участията си в България и чужбина, на които се раздава на макс и търси внимание с провокативно поведение, което надмина даже половинката на Георги Йомов - Ариа.

Виж още: От Пепеляшка в същинска принцеса: Зори от " Игри на волята " се готви за Коледа с козметичен тунинг

Е, към този момент знаем за какво Гери-Никол не отива на топличко - тя просто не се опасява от студа. Това стана ясно от нейно видео в стори, на което излиза в най-големия мраз по къси гащи и джапанки на открито. Ако минете по центъра на София, ще видите облечени хора даже с няколко връхни дрешки - ние също сме от тях.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР