Гери-Никол е в тотален шок заради реакцията на фейсбук потребителите

...
Гери-Никол е в тотален шок заради реакцията на фейсбук потребителите
Коментари Харесай

Гери-Никол в шок след якия хейт в мрежата за новата й песен! Сравниха я с безвкусица и боза

Гери-Никол е в цялостен потрес поради реакцията на фейсбук потребителите в формалния й профил в обществената мрежа. Там тийнсензацията неотдавна разгласява към момента горещия клип към новата си ария „ Над закона “, само че вместо похвали, стана обект на грозни съпоставения и прилагателни, научи HotArena.

За разлика от миналогодишния си шлагер „ Напрао ги умъртвявам “, който бързо се хареса на почитателите й и скоростно се изстреля на върха в родните музикални ранглисти, „ Над закона “ към този момент изпраща певицата в миша дупка, най-малко съдейки по реакциите в мрежата.

Много зле, доста прекопирване, доста реплика! Май с това парче потвърди, че не ставаш за певица! Уж се биеш в гърдите, че не копираш други реализатори, само че тук напълно друго виждам. Няма я Гери-Никол, има единствено Риана, Бионсе, леко Ники Минаж. Абе, с две думи: Ужас, смут! “, гласи един от първите мнения под клипа на младата певица във фейсбук, написа „ Шоу “.

В различен под него се споделя: „ Пошло, идиотско, насмешка с времето на хората. И в този момент цяло лято ще ми надуват главата с тая безвкусна боза “.

Не липсват и сравнителни мнения, в които Гери-Никол е упреквана, че копира най-голямата си конкуренция – Тита.

Слаба ария, чаках нещо по-яко! „ Фотошоп “ на Тита те бие от всякъде! “, гласи едно от изявленията.

Близки до Гери разкриват, че певицата е в потрес от реакцията на почитателите, тъй като очаквала надалеч по – възторжени възклицания. Амбициите й са „ Над закона “ да се трансформира в новия летен шлагер, само че по всичко наподобява, че този път лидерското място ще заеме Тита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР