Гери-Никол е определено на любовна вълна в последно време. Красивата

...
Гери-Никол е определено на любовна вълна в последно време. Красивата
Коментари Харесай

Гери-Никол с романтичен апел в Инстаграм и секси снимка

Гери-Никол е несъмнено на любовна вълна напоследък. Красивата изпълнителка радва почитателите си освен с красиви и провокативни фотоси, само че и с прелестни послания. Съвсем скоро изпълнителката на " Момиче като мен " показа поредност от секси фотоси, на които е облечена с хубав бански от две елементи. Посланието към една от фотосите е на британски и се оказва много сантиментално. Макар и малко, думите на Гери-Никол са най-вероятно ориентирани към нейната половинка - Даниел Илиев, който е MMA войник.

Виж още:

" Вземи ръката ми, вземи сърцето, вземи ме вечно ", гласи посланието, което показа младата поп дива. Докато певицата се любува на любовта си, феновете  ѝ обаче чакат новото парче, за което Гери загатна преди няколко месеца. То трябваше да се появи в края на юли, само че не щеш ли минаха то към момента не е реалност. Последната ѝ ария към момента е взаимната със 100 кила, " Дръжте се мъжки ", която се появи преди 8 месеца.

Междувременно лятото е минало много прелестно за музикалната звезда, чиято кариера стартира с предаването X Factor по NOVA. Певицата споделя най-различни фрагменти, в това число от родния си дом - Варна. Гери-Никол прекара в действителност много време в родната Варна. Тя е там в действителност през цялото време на изолацията и множеството ѝ фотоси в обществените мрежи са точно от вкъщи ѝ в морската столица.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР