Гери Хорнър е изправена пред най-голямото решение в живота си

...
Гери Хорнър е изправена пред най-голямото решение в живота си
Коментари Харесай

Гери Хорнър `изправена пред най-голямото решение в живота си` след изтичане на текст на съпруга на шефа на F1

Гери Хорнър е " изправена пред най-голямото решение в живота си " на фона на абсурда с изтеклите текстове сред нейния брачен партньор Кристиан Хорнър и Red Bull Formula Един началник и един негови сътрудници.

Поредица от известия сред Крисчън и жена член на екипа бяха изпратени до 149 лица, участващи във Формула 1, в това число президента на ФИА Мохамед Бен Сулайем, единствено 24 часа откакто беше освободен посредством вътрешно следствие по отношение на изказвания, че той е показал „ наложително държание “ по отношение на колежка.

Спайс Гърл Гери, 51, се опасява, че известията и абсурдът ще унищожат нейната известност, както и репутацията на нейния брачен партньор. Певицата, трансформирала се в създател, се чака да поддържа брачна половинка си Крисчън на Гран При в Бахрейн този уикенд, откакто в четвъртък вечерта бяха споделени хипотетични полови известия от бащата на две деца.

Източник сподели пред The ​​Mail, че Гери ще реши бъдещето на брака й и би трябвало да вземе едно от най-големите си решения. Те споделиха: „ Тя работи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР