Гергана започна работа в музея Земята и хората, похвали се

...
Гергана започна работа в музея Земята и хората, похвали се
Коментари Харесай

Гергана смени попфолка с ново амплоа, едва ли ще повярвате къде започна работа

Гергана стартира работа в музея " Земята и хората ", похвали се самата тя. През декември Барбито на поп фолка се дипломира по компетентност Геология в Софийския университет и към този момент стартира работа по специалността си, написа " Телеграф ".

" Имам пристрастеност към минералогията и фантазията ми беше да изучавам тъкмо геология. Сега желая да запиша и магистратура същата компетентност. Вече започнах работа като доброволец към " Земята и хората " и за мен това е още една сбъдната фантазия ", споделя Гергана. Близки до звездата разкриват, че точно четирите студентски години са повода тя да се отдалечи от кариерата си на сцената, само че сигурно не я е не запомнила изцяло.

" Сега стартирам да пея още веднъж, тъй като ми липсва. Все се случва по този начин, че желая да направя някоя ария, само че моментът се оказва несъответствуващ. Затова в никакъв случай не си слагам периоди ", споделя русокоската. Изказването й беше признато с огромна наслада от почитателите й, които към момента си припяват старите й песни. След като се скри от камерите, Гергана заряза диетите и тренировките, които я поддържаха във форма.

" Обичам да си пояждам и много постоянно си разрешавам храни, с които не трябва да се прекалява. Много ми се желае да стартира да се храня по-здравословно, тъй като тялото ми има потребност от това ", откровена е Гери.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР