Гергана Сапунджиева (вече Дякова), майката на децата на Андрей Едрев,

...
Гергана Сапунджиева (вече Дякова), майката на децата на Андрей Едрев,
Коментари Харесай

Бившата на Андрей Едрев: Върти проститутки и точи кредитни карти

Гергана Сапунджиева (вече Дякова), майката на децата на Андрей Едрев, популяризира в писмо до медиите дълъг и разказвателен роман за седемте години на гнет и тормоз, които е претърпяла до момента в който е била „ дамата трофей “ до риалити героя.

По нейни думи на о. Бали Андрей се е занимавал с незаконна активност, общо взето обвързвана с точене на кредитни карти, проституция, изнудване и изнудване и даже укриване на търсени нарушители.

„ Животът ми беше действителен призрачен сън, само че и съвършен фото и видео артикул. През всичките тези години, се усмихвах по обвързване и пред обектив. Не бях съгласна, само че нямах право на глас. Не бе почетено правото ми на избор и даже когато раждах щерка си, както и сина си, това беше снимано на видео без мое предпочитание.



Когато забременях ми бе отказано да отида доктор. Не било належащо в случай че плода е здрав. До шестият месец не знаех дали нося момченце или момиче и дали всичко е наред с детето. Бях заробен пандизчия в непозната страна, бях робиня!

Заплашваше ме с връзките си контактите си. Обясняваше ми, че е над закона и е недостижим.

Самата аз виждах закононарушения, които му се разминават. Едно момче живя към година при нас, а в следствие се оказа, че е търсен от управляващите. Когато желаех пояснение, момчето ми сподели, че ще работи за нас до живот и ще прави “мръсните работи” на Андрей.

Това момче в никакъв случай не заставаше до нас на фотосите и много ловко се прикриваше от всякаква показност, присъща за Андрей.

Из вилите в които живеехме се показваха странни устройства, многочислени пластики и машини за преброяване на пари. Когато задавах въпрос какво е това, следваха крясъци и кавги, обиди и закани освен към мен, само че и към децата ми. “

Всичко това се е случвало до момента в който наоколо са двете им деца. Тя споделя за тормоз и принуждение, към нея и към децата. Живот в лишаване и усмивки по команда, унижения и същинско иго.

Разказва за случай, в който момченцето им е било овесено с главата надолу от бездна. „ Синът ми беше висящ над голяма бездна. Собственият му татко го държеше за крачето, а аз бях заставена да фотографирам. Андрей ясно съобщи, че може да си разтвори ръката и да пусне детето, а стига да пожелае и аз мога да „ падна “ от някоя канара в Индонезия. “, споделя тежката си орис Гергана и добавя, "Беше ми декларирано, че тялото и душата ми му принадлежат до живот. След случай, в който се опита да ме удуши пред сина ни, детето отхвърли да приказва обикновено. " Андрей Едрев провесил бебето си над бездна в Бали.

„ Един ден в Бали, открих едно устройство, в което имаше видео клипове и фотоси на девойки, с които Андрей прави секс Естествено, потърсих пояснение и следствията бяха обиди, принуждение и тормоз. Въпреки това, ми бе казано, че тези девойки работят за него и клипове са средство за реклама на проститутки и облага на пари. В допълнение, девойки се употребяват и за изнудване и шантаж, защото те също записват „ срещите си “ с „ клиенти “.

По това време аз и децата ми живеехме в същата тази къща, употребена за фотоси. Дъщеря ми беше на 6 месеца и аз към момента я кърмех. В името на децата ми и заради страха да не ми бъдат отнети, аз потърсих помощ от неговото семейство, молбата ми остана без отговор. Бях принуждавана да ставам по полунощ, с цел да гримирам голи девойки, които Андрей снима с думите, че това е „ изкуство “. “

Доказателство на думите й се появи неотдавна в мрежата. Нецензурното видео на Андрей с екзотична индонезийска продажница, в чието заглавие е написана точна дата, очевидно с цел да се означи, че е снимано по време на връзката му с Гергана и до момента в който децата им са в прилежащата стая.

Екс-изгората му споделя, че пред обществото Андрей е представял един естествен фамилен живот на процъфтяващ предприемач с красива жена и две още по-красиви деца, само че отвън обществените изяви, той е същинско страшилище, а тя е принудена да търпи всичко под опасност за живота си или минимум лишаване на децата.

Тя твърди, че желае единствено най-хубавото за децата си, които до момента са расли в ограничения и постоянно на път, и няма да спре да се бори за тях. Майката разкрива и мръсните ходове на бащата: „ След деня, в който бях още веднъж с децата си съумях да получа заповед за отбрана, получих съобщение, че Андрей е завел дело за наставнически права, в което желае да му заплащам прехрана и да мога да виждам децата си един ден от месеца, в негово наличие за по няколко часа. В допълнение, се опита да провежда настаняването на личните ни наследник и щерка в обществен дом, единствено с цел да не бъдат с мен. “

В края на дългото си писмо до медиите, дамата, която към този момент има нов мъж и се пробва да живее същински живот макар тежките контузии нанесени на душeвността й предизвестява всички, които споделят с бащата на децата й: „ А хората, които застават против мен и поддържат Андрей би трябвало да знаят, че той записва всеки диалог, среща и преживелица и някой ден ще употребява това и против тях. “

Източник: Lifeonline.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР