ГЕРБ: Заради отрязаната ръка на МОЧА се провали съвместното управление

...
ГЕРБ: Заради отрязаната ръка на МОЧА се провали съвместното управление
Коментари Харесай

ГЕРБ: Заради отрязаната ръка на МОЧА се провали съвместното управление между ПП-ДБ/Спаси София и БСП


ГЕРБ: Заради отрязаната ръка на МОЧА се провали взаимното ръководство сред ПП-ДБ/Спаси София и Българска социалистическа партия.

Тайно, отвън прожекторите, без гласност, се водят диалози за взаимно ръководство сред ПП-ДБ/Спаси София и Българска социалистическа партия. Алармирахме за диалози сред Терзиев и Корнелия Нинова,

даже  Ивайло Мирчев  удостовери.

Това съобщи  Георги Георгиев  от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет.

По думите му е изработен опит поста на ръководител да се даде на Българска социалистическа партия. „ Днес Борис Бонев с оскърбление разгласи, че това няма да се случи. София е на автопилот. В общинския съвет няма нито един ред с изложение, с цел да вземем ние решение “, съобщи Георгиев.

„ Тежката алена женитба не се случи, уви, женихът изневери малко преди да се случи “, разяснява той.

Антон Хекимян от групата на ГЕРБ-СДС в СОС съобщи, че „ Борис Бонев  жали по медиите от рано заран и се оплаква, че някой е отрязал ръката на МОЧА, ръката, която трябваше да го поддържа или да сътвори нова сглобка “.

По думите му сега се вижда ясно разделяне. „ Много отчетливо споделиха доста ясно кои са от него. Той не сподели, че ПП-ДБ са от техните „, съобщи още Хекимян. Според него „ Бонев извива ръцете на Терзиев “.

Ала-бала не трябва да се прави със Столичния общински съвет,  тъй като София е на автопилот “ и уточни, че липсват заместник-кметовете. „ В най-важните сфери София е тотално блокирана “, разяснява Хекимян.

„ Заради  отрязаната ръка на МОЧА тайният проект на ПП-ДБ/Спаси София  не могат да бъдат дружно с Българска социалистическа партия “, посочи още Хекимян и прикани ПП-ДБ/Спаси София да излязат ясно и да намерят с кого да ръководят.

От ГЕРБ-СДС също дадоха поръчка, че  няма да поддържат Грети Стефанова  за ръководител на СОС, каквито оферти имаше.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР