ГЕРБ внесе документите за регистрация на кандидата за кмет на

...
ГЕРБ внесе документите за регистрация на кандидата за кмет на
Коментари Харесай

Малина Едрева и Елен Герджиков следват Фандъкова в листата на ГЕРБ в София

ГЕРБ внесе документите за регистрация на претендента за кмет на Столична община в общинската изборна комисия.

Пред публицисти Цветомир Паунов от ГЕРБ разгласи, че лидер на листата в София е Йорданка Фандъкова. На второ място е професор Иво Петров, трети е Елен Герджиков, доскорошен ръководител на Столичния общински съвет /СОС/.

В листата на обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили влизат още досегашният ръководител на групата на общинските съветници на ГЕРБ - Малина Едрева, проектант Ивайло Петков представител на гражданската квота, Николай Стойнев, доскорошен заместник-председател на СОС, Антон Койчев, ръководител на градския съвет на Съюз на демократичните сили, проф. доктор Асен Николов, осведоми Паунов.

В листата от претенденти за общински съветници са досегашните членове на СОС от групата на ГЕРБ - Лорита Радева, Силвия Христова, Зафир Зарков.

За позицията в СОС се кандидатира и някогашният заместник-министър на образованието и понастоящем шеф на столичното 119 учебно заведение - Диян Стаматов, юрист Георги Георгиев, учител в Софийски университет и досегашните представители на Съюз на демократичните сили в СОС - Борислав Бориславов и Радослав Абрашев.

" Листата е актуализирана и това, което госпожа Фандъкова съобщи, че потегля в актуалната акция с освежен екип, е реалност ", заключи Паунов.

По думите му в листата има доста добър баланс сред представители на гражданската квота като извънредно уважавани специалисти и персони, които доста са съдействали и за развиването на града и въпреки това досегашните им сътрудници от групата на ГЕРБ.

Паунов изясни, че една част от тях са с по три мандата, тъй че и там също има възобновяване с представители на ГЕРБ от структурите, които имат нужните пълномощия, с цел да осъществят политиките за развиване на общината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР