ГЕРБ влиза на скорост в битката за властта. Тома Биков,

...
ГЕРБ влиза на скорост в битката за властта. Тома Биков,
Коментари Харесай

ГЕРБ влиза на скорост в битката за властта. Послание за Кирил Петков

ГЕРБ влиза на скорост в борбата за властта. Тома Биков, лидер на листата в 24 МИР в София, изясни в изявление за бТВ, че партията на Борисов има сериозната упоритост да се бори за съставянето на кабинет след вота на 2 октомври, на който чака да е първа мощ.

Можем да подсигуряваме, че можем да управляваме. Управлявали сме във всевъзможни форми. Били сме и в обстановка на четворна коалиция. Ние имаме качествата и опита да бъдем носеща структура на ръководството. Ние не сме фантазьори, съобразяваме се с действителността, съобщи Биков.

По думите му е значимо всички, които са в Народно събрание, да се съобразят с волята на българите. " Когато си изгубил изборите - не е редно да влизаш в ръководството. Имаме 1 месец да убедим българите, че ГЕРБ би трябвало да има такава тежест, че да създадем едно устойчиво държавно управление, тъй като би трябвало да вършим бюджет. Надявам се в идващото Народно събрание да има повече разсъдък ", сподели той.

" Що се отнася до газовата рецесия, то всеки диалог би трябвало да бъде воден. Неадекватно е държанието на Кирил Петков, който извикал медии пред дома си, за да  приказва, че Борисов  е поканил Майк Помпео, който да приказва за шистов газ. Петков би трябвало да отговори на действителните въпроси, а не да приказва за шистов газ ", сподели още Биков.

На въпрос за какво са се отказали от част от точките си като правосъдната промяна, той съобщи, че те имат оферти за правосъдната промяна и те са съответни. " Казваме - ето нашите оферти, дайте вашите. Може би това не са най-хубавите оферти, само че дано излязат сътрудниците и да покажат техните - дано да излязат и да измислят механизъм, по които ще се реформира правосъдната система по закон и по Конституция ", прикани Тома Биков.

Нямаме виновност нито за това, което се случва в Българска социалистическа партия, нито в служебното държавно управление. Казали сме, че има газова рецесия. Говорихме го още предходната година. Асен Василев въобще не виждаше, че инфлацията ще е 20 %, а той заложи 5%. И тогава ни споделяха, че сме лъжци. България е изправена пред тежки тествания.  За първи път от 97-ма година българският  бюджет е разтърсен толкоз тежко, разяснява Тома Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР