ГЕРБ трябва да започне преговори с Демократична България още преди

...
ГЕРБ трябва да започне преговори с Демократична България още преди
Коментари Харесай

Делян Добрев: Правим всякакви опити да има правителство

ГЕРБ би трябвало да стартира договаряния с „ Демократична България ” още преди връчването на първия мандат. Това разяснява Делян Добрев по Нова телевизия. 

„ Правим всевъзможни опити да има някакво държавно управление. Не търсим поддръжка от Политическа партия. Не може да преглътнем това, което се случи последните 10 месеца. Според мен нашите договаряния още преди да бъде връчен първия мандат би трябвало да стартират от Демократична България. Малко хора знаят, че в Европа сме в едно политическо семейство. Там не се споделяме ГЕРБ и Демократична България, а се споделяме ЕНП. Надеждата е в Христо Иванов. Ако не се разберем с тях, то тогава възможностите за някакво държавно управление понижават ”, сподели Добрев.

Според него с третия мандат е евентуално да се случи някакъв вид държавно управление, което всички го поддържат, само че никой не носи отговорност за него.

Той още веднъж съобщи, че от ГЕРБ желаят да се ревизират резултатите от машинния избор, като се преброят разписките.

„ На последните избори е имало 11 012 машини. Цената на един мандат е към 10 000 гласа. Тоест, в случай че всяка машина дава единствено по един глас повече на някой, то той ще вкара единствено по един глас във всяка машина. Лъже машината с един глас. Това е един народен представител повече. Ако са два гласа на машина, стават двама депутати повече. Слави Трифонов не му стигнаха 10 000 гласа, с цел да влезе в Народното събрание. Представете си, че всяка една от машините му вади единствено по един глас. Не разбирам, в случай че машината не лъже и не вади по един глас, за какво тогава не се съгласяват сътрудниците да преброим разписките ”, съобщи депутатът от ГЕРБ.

За абсурда с комисията „ Джемкорп ”:

„ В предишния парламент имаше такава комисия, която не съумя да си свърши работата, тъй като доста бързо се разпусна Народното събрание. Мистерия е има ли руснаци, съветски пари ли се „ перат ". Искаме да покажем, че у нас не би трябвало да се взимат по този начин решения за милиарди ”, разяснява Добрев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР