ГЕРБ трябва да развали коалицията с Обединените патриоти след изявите

...
ГЕРБ трябва да развали коалицията с Обединените патриоти след изявите
Коментари Харесай

Натовски партньори вече питали ДПС за изявленията на Сидеров от Крим

ГЕРБ би трябвало да скапе обединението с Обединените патриоти след изявите на водача на " Атака " Волен Сидеров в Крим. Това мнение изрази пред Нова телевизия зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

По думите му ГЕРБ дължи отговор на натовските и европейските сътрудници и на българското общество за дейностите на съдружния си сътрудник, който обществено изрича позиции, разнообразни от формалните за окупацията на Крим от Русия. " Нашите натовски сътрудници питат към този момент - и нас питат, и ГЕРБ ще пита ", сподели Цонев.

Според него това, че ГЕРБ се е разграничила от деянията на Сидеров не е задоволително, а единственото разграничаване е " като махнеш този съдружен сътрудник ".

Граждани за европейско развиване на България - ГЕРБ, са в коалиция с Граждани за евразийско развиване на България, акцентира Цонев. По думите му " в тази шизофренна политическа обстановка ГЕРБ не можге да остане ", тъй като " националната сигурност зависи от това до каква степен предан член сме на НАТО.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР