ГЕРБ стартира кампанията за издигане на кандидати за народни представители.

...
ГЕРБ стартира кампанията за издигане на кандидати за народни представители.
Коментари Харесай

ГЕРБ започва да набира кандидати за депутати, търси нови лица

ГЕРБ започва акцията за издигане на претенденти за народни представители. Номинации могат да вършат всички общински структури на ръководещата партия в интервала 26 януари - 8 февруари. Решението за това е било взето от Изпълнителната комисия - тясното управление, оповестиха от пресцентъра.
Номинациите за депутати ще се вършат персонално в офис на ГЕРБ или на формалната е-поща на всяка една конструкция, се показва още в късата информация за съвещанието на ИК.
Кандидати за народни представители, които са членове на партията в съответната общинска или районна конструкция, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата на ГЕРБ по традиция ще могат да бъдат номинирани и претенденти от гражданската квота, се споделя в известието.
Изпълнителната комисия на партията одобри и критериите, на които да дават отговор номинираните претенденти, само че не е ясно на какви критерии тъкмо би трябвало да дават отговор кандидат-депутатите.
След приключването на процеса, партийният изпълком "ще направи подробен обзор на всички оферти и ще утвърди кандидатските листи ". Както е известно в ГЕРБ е наложена традицията последната дума по въпроса да има водачът Бойко Борисов.
През лятото Борисов съобщи, че на парламентарните избори, които ще се проведат на 4 април, ГЕРБ ще е с актуализирана листа. "Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше огромно значение кой е в листите. Сега има към този момент доста огромно значение, а и в тази нова политическа обстановка на популизъм безусловно си трябват престижи ", разяснява тогава водачът на ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР