ГЕРБ-Сливен обяви старт на подготовката за предстоящите парламентарни избори, които

...
ГЕРБ-Сливен обяви старт на подготовката за предстоящите парламентарни избори, които
Коментари Харесай

ГЕРБ-Сливен обяви старт на подбора на кандидат-депутати

ГЕРБ-Сливен разгласи старт на подготовката за идните парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април 2021 година

"Верни на разбиранията си за разговор и неприкритост, и спазвайки противоепидемичните ограничения, управлението на Политическа партия ГЕРБ Сливен инициира допитване за личностите, които желаете да бъдат номинирани за претенденти за народни представители от област Сливен. До 8 февруари всеки един от Вас може да взе участие в допитването, посредством което ще бъдат излъчени претендентите ни за народни представители в идващия парламент. Призоваваме Ви да бъдете дейни, тъй като Вашият избор има значение! ", оповестиха от Сбластния съвет на партията.

И показаха какви са стъпките:

- В офиса на ГЕРБ в Сливен: бул. "Цар Освободител " №17 или на e-mail се изпращат предложенията на формалната е-поща - [email protected].

- Трябва да се посочат номинации върху специфична бланка, която ще се получава в офиса на ГЕРБ или на посочената е-поща. В атачмънт към това писмо, също ги има двете приложения. Приложение 1 се попълня от тези, които ще донесат своите номинации в офиса. Приложение 2 се попълня и изпраща по е-поща.

"Имате право да извършите една, две или три номинации на честни, способени и инициативни персони, с потвърден публичен престиж и дейна гражданска позиция и които се употребяват с уважението и доверието ви. Те могат да са членове на ГЕРБ или представители на гражданската квота – представители на разнообразни публични и професионални групи, които могат и да не са членове на ГЕРБ ", прецизират още от ГЕРБ-Сливен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР