ГЕРБ ще търси разговори с други политически сили за бъдещо

...
ГЕРБ ще търси разговори с други политически сили за бъдещо
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Г-н Петков каза, че няма да преговаря с нас! Ами ти с останалите две партии падаш!

ГЕРБ ще търси диалози с други политически сили за бъдещо ръководство на страната, основани на съответни общи правила. Това сподели Бойко Борисов при откриването на обичайна Лятна академия на ГЕРБ-Жени в курорта Албена. Лидерът на ГЕРБ отхвърли съществуването на нова коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " и предвижда, че България може да влезе в цикъл на избори.

Бойко Борисов дефинира ръководещата коалиция като безпринципна. Обвини държавното управление в обири и корупция, само че все пак сподели,че е бил срещу да се желае избор на съмнение.

”Господин Петков сподели, че нямало да договаря с ГЕРБ, Възраждане, Движение за права и свободи и още някой беше..и Има Такъв Народ. Ами ти с другите две падаш. С другите две си отиваш и оставаш в същото състояние, споделям го с схващане, като ГЕРБ-най-голям си, но дребните желаят да си играят с различен. Накрая може да останем с Кирил Петков съпротива, да оставим дребните партии с малцинство да ни управляват”, съобщи Бойко Борисов.

Борисов прикани сътрудниците си от другите политически партии да проявят разсъдък.

”Защото Радев ще продължава да ни хвърля виновността, че видите ли всичко отговорно се намира в Народното събрание, чунким той не ги конфигурира там? ", съобщи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ уточни като евентуален съдружник всяка партия, която работи за влизането на България в еврозоната, приемането на еврото, разширението на Западните Балкани, цялостното диверсифициране на доставките на газ, етническата приемливост, осъждането на съветската експанзия, участието в НАТО и спазването на Маастрихтските критерии във връзка с бюджета.

”Да харчим, колкото изкарваме. Това е правилото, който се почита. Мислете и за утре”, разяснява Борисов.

Той подлага на критика премиера Петков, че е подвел евроатлантическите сътрудници.

”Виждате ли подлостта? Той се пробва скрито да контракти нещо, което за пред публиката да излезе, че видите ли случило се е, но не щото той е неприятен, а Народното събрание го е решил…. Не, към днешна дата е ясно, че Петков не може да придвижи нищо обвързвано със Северна Македония и Албания напред”, съобщи Борисов.

Според водача на ГЕРБ разширението на Евросъюза би трябвало да продължи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР