ГЕРБ ще извърши промени в няколко общински структури след като

...
ГЕРБ ще извърши промени в няколко общински структури след като
Коментари Харесай

ГЕРБ ще прочисти общински структури в подготовка за местните избори

ГЕРБ ще извърши промени в няколко общински структури откакто отдръпна доверието си в кмета на Хасково. Това се разбра от думите на ръководителя на парламентарната група и зам.-председател на партията Цветан
Цветанов.

" Когато една партия две години преди локалните избори стартира да се приготвя, значи, че има места, където би трябвало да се създадат радикални промени ", сподели Цветанов във Варна, където отри мероприятие на старейшините на ГЕРБ.

В прессъобщение на партията той е представен да споделя, че предстоят промени в още няколко общински структури. " В Добричка и Плевенска област бяха най-слабите резултати, тъй че е напълно закономерно една партия, която се стреми да бъде водач и има голям капацитет и хора зад себе си, да се вършат кадрови промени, с цел да можем да работим единствено и само в отбрана на публичния интерес ", сподели Цветанов.

Като различен образец за кадрови проблеми на локално равнище Цветанов даде Ботевград ", където структурата през вчерашния ден се разцепи. " Ако би трябвало да бъдем правилни, тримата общински съветници, за които толкоз доста претендират, че са ГЕРБ, последните две години след локалните избори, по никакъв метод не са свършили една работа, която да бъде в отбрана на публичния интерес. На президентските и парламентарните избори те не работеха за, а против ГЕРБ и обслужваха ползите на Българска социалистическа партия ", сподели той. И добави: " Знаете, че във времето обратно имаше едно посещаване на Корнелия Нинова в Ботевград, където тя сподели, че даже общински консултант на ГЕРБ е пристигнал на нейната среща. Смятате ли, че това е правилно? Единственото, което направихме, е да изчакаме да минат изборите, с цел да вземем верните решения и в този момент да се подготвим за локалните избори ", сподели Цветанов.

Скандала в Хасково той назова опорна точка на политическите съперници на ГЕРБ. Едновременно с това съобщи, че кметът Добри Беливанов не е покрил упованията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР