ГЕРБ ще бъде най-голямата политическа сила след тези местни избори.

...
ГЕРБ ще бъде най-голямата политическа сила след тези местни избори.
Коментари Харесай

Станишев: Трябва голямата национална цел да е справяне с демографската криза, иначе загиваме

ГЕРБ ще бъде най-голямата политическа мощ след тези локални избори. Политическа партия ще направи огромни пробиви. Българска социалистическа партия ще стаибилизира това, което е било до в този момент, с тежки загуби, най-много породени от лична нелепост. Това предвижда някогашният министър председател и водач на ПЕС и Българска социалистическа партия Сергей Станишев в ефира на БТВ.

" Предвид горещата обич в ръководещата сглобка, нейните гласоподаватели мъчно ще бъдат изкарани да гласоподават. Дори и Борисов да каже " гласувайте за Политическа партия ". Машините няма да трансформират фрапантно нещата. Ситуацията е ясна, очерта се на първи тур. Няма да има огромни изненади ", съобщи Станишев.

" Новата национална цел е да променим демографксата картина и наклонност, тъй като става дума за оцеляването на България и работещи общество и стопанска система ", сподели още Станишев.

По думите му всичко ще се срине, в случай че в този момент не предприемем систематични ограничения. Няма мярка, която да реши проблемите, трябват хоризонтални политики през обучение, опазване на здравето и така нататък Трябва да има политически консенсус, всички да се съгласят с това.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР