ГЕРБ-СДС започна днес разговори на експертно ниво с другите партии

...
ГЕРБ-СДС започна днес разговори на експертно ниво с другите партии
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тошко Йорданов: Подкрепа за кабинет на ГЕРБ няма да даваме, обсъждахме секторни политики

ГЕРБ-СДС стартира през днешния ден диалози на експертно равнище с другите партии в 49-ия парламент в търсене на поддръжка за лъчение на държавно управление с първия мандат. Какви са първите мнения след срещата им с Има Такъв Народ.

Тази среща не беше за поддръжка за на ГЕРБ, тази среща беше диалог на специалисти по секторни политики. Бих споделил, че във връзка с бюджета имаме сходни десни политически разбирания. Имаме разминавания по някои места - правосъдната промяна и заложените от Кирил и Асен промени в Плана за възобновяване и резистентност

Говорили са единствено по секторни политики и са открили къде имат разминавания. Има Такъв Народ биха подкрепили това, което считат за вярно

" За държавно управление не е говорено, да ви напомня, че ние свалихме тази партия от власт и поддръжка няма да даваме за кабинет на ГЕРБ. Ще гласуваме за всичко потребно ", съобщи Йорданов.

Гледайте онлайн тук или на



ГЕРБ-СДС предприе този ход откакто не утвърдиха държавното управление, препоръчано от ПП-ДП, а през вчерашния ден оповестиха, че не одобряват и управническата им стратегия.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР