ГЕРБ реши, че честни избори вече не им трябват. Така

...
ГЕРБ реши, че честни избори вече не им трябват. Така
Коментари Харесай

Петков за хартиената бюлетина: Явно на ГЕРБ вече не им трябват честни избори

ГЕРБ реши, че почтени избори към този момент не им трябват. Така съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков разяснява желанието на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да се върне хартиената бюлетина като способ за гласоподаване по Нова.

По думите му през 2015 година е имало над 460 хиляди невалидни бюлетини.

„ Представете си каква замяна на вота на българите може да се реализира по този способ ”, сподели още Петков. Според него смесеното гласоподаване, за каквото упорстват от Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи, би нараснало купения избор в страната.

Бившият министър-председател още веднъж посочи, че „ Продължаваме промяната ” ще бъде градивна опозиция и разграничи диалозите за политики от тези за взаимно ръководство с ГЕРБ. 

„ Това, което те не осъзнават, е, че първият ни приоритет е да решим казуса на хората. Това значи, че когато те седнат против нас, ние няма да влизаме в кой е мафия и кой не е ”, сподели още Петков. Той добави:

„ Ние ще желаеме да кажем: „ Можете ли с първия мандат да извършите държавно управление, което, когато го извършите, да знаете, че ние като „ Продължаваме Промяната ” по всичките тези 16 казуса ще гласуваме „ За ” и в случай че го извършите, може да разчитате, че това ще се получи ”.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР