ГЕРБ регистрира листата си в Пловдив-град, председателят на правната комисия

...
ГЕРБ регистрира листата си в Пловдив-град, председателят на правната комисия
Коментари Харесай

Радомир Чолаков в Пловдив: Трябва да спрем експериментите с държавата

ГЕРБ записва листата си в Пловдив-град, ръководителят на правната комисия в 48-ия парламент е на второ място след Борисов
Надяваме се че всички български жители схванаха, че би трябвало да спрем опитите в страната. Казвам го със страдание и цялото допустимо примирение, само че ние за всичко бяхме прави. И за инфлацията, и за газа, и за Джемкорп. Държавата в последните 2 години беше разрушавана.

Това съобщи ръководителят на правната комисия в 48-ото Народно заседание Радомир Чолаков в Пловдив, откакто ГЕРБ-СДС записва листата си в града за идните избори. Той е подложен на второ място след водача на партията Бойко Борисов. " Вярвайте ни, направихме всичко допустимо да спрем този развой. Съжалявам, че не можахме да създадем за Пловдив това, което искахме. Надявам се този път да успеем. Имаме положителни хрумвания, само че тази съсипия ни попречи ", сподели още Чолаков. Добави, че от ГЕРБ са били прави и за правосъдната промяна. " Министър Зарков и неговият заместител споделиха, че законите за следствие на основния прокурор се преработват. Защо? Нали бяха съвършени, нали трябваше да ги приемем за един следобяд ", попита той.

В градската листа на ГЕРБ-СДС има няколко промени по отношение на предходните избори. На мястото на Вежди Рашидов е някогашната лидерка в региона Десислава Трифонова. Имената на Йосиф Танев, Мирослав Тенев, Ангел Хаджийски, Йордан Илиев, Кольо Пашов, Александър Радев и Георги Кумчев също не участват. Сред първите места на новата листа с изключение на Борисов, Чолаков и Трифонова са ексдепутатът Стефан Шилев и някогашният началник на летище Пловдив Спас Шуманов.

" В този сакрален ден ГЕРБ-Пловдив град записва своята листа за следващите парламентарни избори. Искрено се надяваме, че това ще са последните от поредицата. Надявам се този път да има устойчиво държавно управление със съществено присъединяване на Политическа партия ГЕРБ ", съобщи локалният водач Иван Тотев. Той уточни, че партията се цели в най-малко 3 мандата от града под тепетата, само че не изключва опцията за четвърти. " Ние сме първа политическа мощ в Пловдив и в случай че някой има късмет за 4, считам, че това сме ние. Но за това би трябвало да си поработим. Имаме 1 месец да убедим пловдивчани да ни се доверят ", сподели той. И упрекна " Продължаваме промяната " и " Демократична България " за неналичието на сполучлив кабинет след предходния избор.

Ето цялата листа на ГЕРБ-СДС в Пловдив: 
Бойко Борисов Радомир Чолаков Десислава Трифонова Доц. Стефан Шилев Спас Шуманов Д-р Валерия Славова Тони Симидчиева Валентин Василев Гошо Къчков Боряна Узунова Таня Гешева Николай Арабаджиев Красимир Тодоров Петър Троянов Ангел Славов Деян Захов Илиян Лалев Ели Гатева Георги Юруков Живка Йовчева Емил Русинов Даниела Митева Адриана Генчева Златка Кочева
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР