ГЕРБ подозират, че в изказванията на Корнелия Нинова има ревност,

...
ГЕРБ подозират, че в изказванията на Корнелия Нинова има ревност,
Коментари Харесай

ГЕРБ подозират в изказванията на Корнелия Нинова опозиционна ревност и завист

ГЕРБ подозират, че в изявленията на Корнелия Нинова има ревнивост, злоба и опит на опозицията да опълчи чужденци и български жители. Това оповестиха на ексклузивен брифинг министърът на вътрешните работи Валентин Радев и Данаил Кирилов, ръководител на правната комисия в Народно събрание.

ГЕРБ основава правила, те ги разрушават, разяснява вътрешният министър, като акцентира, че с идването си на власт са трансформирали четири закона, свързани със сигурността, включително за Министерство на вътрешните работи, за въоръжените сили. Така той отговори на упреците на левицата, че ръководещите са абдикирали от сигурността, която е и тематиката на вота на съмнение другата седмица.

Радев и съпартийците му не отхвърлят, че в системата на Министерство на вътрешните работи има недостатъци, само че дадоха обещание, че по време на полемиката във вторник по вота ще бъде казана единствено истината, какво е направено, а хората ще дадат оценката си.

Вътрешният министър недоумява и къде ГЕРБ бърка във връзка с мигрантите. На процедура бежанските лагери у нас са празни, вследствие на политиката на ГЕРБ, означи ръководителят на правната комисия Данаил Кирилов.

Той и Радев бяха безапелационни, че Борисов не води секрети договаряния с Брюксел за мигрантите и че през днешния ден на така наречен минисреща на страни от Европейски Съюз в белгийската столица няма да бъдат подписани никакви документи, а тя има координационен темперамент.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР