ГЕРБ паднаха в собствения си капан и председателят на ЦИК

...
ГЕРБ паднаха в собствения си капан и председателят на ЦИК
Коментари Харесай

Хаджигенов: ГЕРБ паднаха в собствения си капан с номинацията на Ципов

" ГЕРБ паднаха в личния си капан и ръководителят на ЦИК е техен ".

Това сподели пред публицисти адв. Николай Хаджигенов, заместник-председател на ПГ на " Изправи се! Мутри вън ", след консултациите при президента за сформиране на ЦИК, съобщи Епицентър. бг.

" ГЕРБ паднаха в личния си капан с дебелокожото си блаженство и в този момент имат ръководител. Допреди 5 минути преди влизането ни в Президентството, те твърдяха, че президентът Радев ще прави изборите. Сега внезапно се оказа, че ще имат ръководител на ЦИК. Честито, ГЕРБ ", съобщи той.

Хаджигенов изясни за какво не са създали предложение за ръководител на ЦИК. " Продължавам откровено да се развличам с това. Ние сме най-малките и от нас се очакваше да създадем и държавно управление. Имахме подготвеност и в този момент. Странно е всички да разчитат на най-малката партия. Ние сме подготвени. Силни сме, само че някак си взехме решение, че ГЕРБ би трябвало да пострада от това. Те цяла седмица зяха по тематиката кой ще прави изборите и по какъв начин ще наподобяват те. Сега имат ръководител на ЦИК, което съгласно мен е превъзходна опция ", разяснява той.

Според Хаджигенов е трябвало " ИТН " или Българска социалистическа партия да предложат собствен претендент за ръководител на ЦИК. Той дефинира датата 11 юли като чудесна за провеждането на парламентарните избори. " Изборите са тип борба. Ние се борим не когато сме подготвени и не когато ни се желае. Не когато ретроградният Меркурий споделя, че Борисов може да победи. Бием се, когато би трябвало ", акцентира Хаджигенов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР