"ГЕРБ отбеляза чист нокдаун. Всички партии, които победиха на тези

...
"ГЕРБ отбеляза чист нокдаун. Всички партии, които победиха на тези
Коментари Харесай

Анализатори: ГЕРБ отбеляза чист нокдаун


"ГЕРБ означи чист нокдаун. Всички партии, които победиха на тези избори, получиха втори късмет ". Това съобщи политологът Румяна Коларова в ефира на bTV.
„ Ясно е, че в ГЕРБ успеха е резултат от положително водачество, загубата в Българска социалистическа партия е резултат от сбъркано водачество. Лидерите в партиите играха основна роля. Следващите стъпки би трябвало да се вземат решение с умен и рационален баланс “, акцентира Коларова. Персоналните промени няма да решат проблемите, нужна е смяна в метода по който се прави политика, счита тя. „ Борисов даде обещание да има чистка в ГЕРБ. Проблемът с вътрешните несъгласия в Българска социалистическа партия ще продължат “, разяснява от своя страна политологът Георги Киряков.
Коларова предвижда, че напрежението сред президента и премиера ще продължи и след изборите. Киряков добави, че президентът не е съумял да повлияе на изборния резултат. Победата е за единия тим. „ Факт е, че Нинова съживи партията, само че по-късно я нокаутира. Да тръгнеш на избори за Екологичен потенциал с искане за предварителни избори, е сбъркано през цялото време. Това беше една кардинално сбъркана тактика, която тества българския гласоподавател. Той потвърди, че е естествен “, сподели Румяна Коларова.
„ По-големият проблем на Нинова е, че стартира да приказва за загуба и това кой ще понесе отговорност преди три дни. Това демонстрира, че тя авансово е очаквала Българска социалистическа партия да загуби изборите. Пред гласоподавателите показваше, че ще води борба за България до гибел, а в действителност е знаела, че няма да завоюва. Освен това социологическите проучвания, показващи преднина на Българска социалистическа партия преди евровота, са излъгали в прогнозите си “, сподели още Киряков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР