ГЕРБ носят отговорност само за външната политика на редовното правителство

...
ГЕРБ носят отговорност само за външната политика на редовното правителство
Коментари Харесай

Тома Биков направи горещо разкритие за кабинета

ГЕРБ носят отговорност единствено за външната политика на постоянното държавно управление и не могат да се разгръщат върху другите ресори, стана ясно от думите на депутата и член на управлението на партията Тома Биков.

" Няма коалиция, трябваше да се отиде към по-шоковия вид - да се излъчи съдружно държавно управление, на паритетен принцип, в което да споделим отговорността за ръководството на страната, това не беше признато ", разкри Тома Биков в изявление за Българска национална телевизия.
-->
Казусът " Барселонагейт " Биков разяснява по този начин: " Няма доказателства, това дело трябваше да бъде прекъснато от дълго време ".

" Гешев е в политическа борба, излиза от полето на пълномощията си като основен прокурор ", акцентира Тома Биков.

Той добави, че е чувал, че са водени диалози Българска социалистическа партия да имат петима министри в възможен кабинет.

" Дадохме време и опция актуалното Народно заседание да работи - да одобри бюджет, това е мотивацията да има държавно управление ", съобщи Тома Биков.

Потвърди, че измененията в Конституцията са вероятност, само че самодейността за това е на " Демократична България ". " Новият публичен контракт е метафора, проблемите на прокуратурата бяха показани с дейностите на Гешев. Има правосъдна интервенция в парламентарната и законодателната власт с настояването на имунитети главно от политици, които ще вземат участие в конституционната промяна. Аз не знам до каква степен напълно да няма основен прокурор е допустимо без да се свика Велико национално заседание, основният прокурор би трябвало да има напълно административни функционалности ", сподели още Тома Биков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР