„ГЕРБ никога не изхарчиха за нещо смислено парите от субсидията

...
„ГЕРБ никога не изхарчиха за нещо смислено парите от субсидията
Коментари Харесай

Хаджигенов: Изтеглените 50 млн. за „Хемус“ са в касата на Борисов. Разследването на тази прокуратура ще умре

„ ГЕРБ в никакъв случай не изхарчиха за нещо свястно парите от дотацията си. Трупаха едни 15 милиона по сметките. От какво се финансира тази партия? Те харчеха милиони по акциите. Такъв вид партии постоянно са се финансирали по замърсен метод “, разясни той.

„ Прокуратурата каквото и следствие да организира, то ще почине. За да има следствие, би трябвало да има прокуратура, която намира доказателства, а не такава, която убива следствието и се пробва да прикрие всичко “, счита адв. Хаджигенов.

„ Както видяхте, с помощта на медиите има арестуван за изтеглянето на парите. С неспокойствие очаквам Борисов да ме съди, с неспокойствие очаквам ГЕРБ да стартира да съди Бойко Рашков. Това е съвършен метод да скипнат прокуратурата “, съобщи той.

„ ГЕРБ-ерската агитация е умилителна всякога. Има доказателства, само че с цел да ги забележим, би трябвало да има прокуратура. А не такава, която се пробва да скрие всичко “, добави Хаджигенов и още веднъж попита: „ Финансовото разузнаване къде спи?”.

„ От предплатено изплащаните към компаниите пари за лот 5 от Автомагистрала „ Хемус “, към 30-40% са отивали към политическа партия ГЕРБ. Задача на прокуратурата е да потвърди дефинитивно пътя на тези пари. Нямам доверие на прокурорите. Ако се задълбоча, цялата информация ще отиде към Борисов “, съобщи през вчерашния ден след разпит в СГП вътрешният министър.

Последва. От партията на някогашния министър председател Бойко Борисов обявиха, че ще дадат Рашков на съд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР